LOKALA OCH KONTINENTALA DELIKATESSER

Vadstena Saluhall en butik fylld av både lokala och kontinentala delikatesser. Hos oss hittar du omsorgsfullt utvald ost, kött & chark samt färdiga maträtter (take away). Vi har även stor sortering av kex, marmelad, choklad och konfektyr, snacks, oljor, kryddor, dressingar och annat som förväntas finnas i en delikatessbutik. Vi sätter alltid kunden i centrum genom personlig service och stor lyhördhet för kundens behov. Vi pratar oss gärna varma om hur du matchar dina smaker och hjälper dig hitta nya smakupplevelser.

Hitta hit

Peter Strömberg och Erik Landin

VÅR HISTORIA

December 2014 öppnades vår butik i den lilla staden Skänninge under namnet Skänninge Saluhall. Vårt motto var redan då att sälja lokala och kontinentala delikatesser. För att ha bättre förutsättningar att kunna utveckla verksamheten tog vi i slutet av år 2019 beslutet att flytta butiken till Vadstena. Efter flytten kunde vi i maj 2020 öppna upp den nya butiken på Storgatan 26 i Vadstena. Det var också då naturligt för oss att byta namn till Vadstena Saluhall. Vår butik har snabbt blivit en mycket uppskattad del av handeln i Vadstena och besöks av både lokalbefolkning och besökare från andra håll.

PETER OCH ERIK

Vi som driver Vadstena Saluhall är Peter Strömberg och Erik Landin. Vi delar båda intresset för god mat och är därför alltid måna om att erbjuda det bästa till dig som kund när det gäller råvaror, förslag på bra kombinationer eller bara för att få tipsa om något som smakar riktigt gott. Välkommen in!

Ost

100 sorters kvalitetsostar, ostkorgar perfekta som present och tematiserade ostbrickor.

Läs mer

Chark & kött

Färsk kött från lokala
gårdar och kontinentala
klassiker i toppklass.

Läs mer

Färdiga rätter

Buffé, småplock, tapasbrickor, viltbrickor och färdiga maträtter. Allt till festen.

Läs mer

Övrigt

Delikatessbutik med bland annat choklad, konfekt, snacks, marinader och drycker.

Läs mer