EN SMAKUPPLEVELSE MED DET LILLA EXTRA

Till vardag och till fest

Kom till saluhallen när du söker guldkant till sommarfesten, fredagsmyset eller vill testa en exklusiv viltbricka från våra svenska skogar. Vi har även färdiga maträtter som är enkla att ta med sig och värma hemma eller på jobbet.

Buffé

Ska ni ha fest men hinner inte förbereda? Beställ en härlig buffé för avhämtning. Vårt förslag är:
– En mixbricka med 3 sorters chark av nöt, fläsk, kyckling
– En fräsch grönsakssallad av säsongens bästa grönsaker
– Potatissallad
– Dressing
– Två sorters snacks
Vi kan även erbjuda andra alternativ.

Småplock

Det är alltid roligt och lite lyxigt att bjuda på snittar. Perfekt till fördrinken, som förrätt, eller till en stor eller liten bjudning. Några av våra favoriter att göra är minikanapéer med skagenröra eller laxröra, viltrullar, bresaolarullar, färskostfyllda parmarullar, ädelostbollar rullade i valnötter. Vi har fler förslag på snittar. Vi gör även smörgåstårtor. Kontakta oss för mer information eller beställning.

Tapasbrickor

En klassiker sedan flera år! Vår tapas bricka är oerhört populär. Den innehåller en mix av utvalda charkuterier, ost samt tillbehör. Vanligtvis består den av lufttorkad-, kallrökt- och varmrökt charkprodukt, svensk salami, svensk ölkorv, ost samt några bra tillbehör till dessa. Testa 1-portion, den kallar vi för minitapas, eller större tapasbrickor för 4-12 portioner. OBS, måste förbeställas.

Färdiga maträtter

Varje dag erbjuder vi färdiga maträtter att köpa med sig. Det kan vara en god sallad, kallskuret med potatissallad eller en måltid som man enkelt värmer i mikron. Vår målsättning är att kunden alltid ska få en bra smakupplevelse med det lilla extra! Varje veckoslut brukar vi dessutom erbjuda det vi kallar ”helgspecial” vilket är smårätter som passar till förrätt eller dessert.

Säsongsmat

Till årets stora helgdagar kan vi erbjuda en speciellt sammansatt tallrik eller mixbricka med det godaste som är lämpligt just då!
Även vår glöggbricka är sedan flera år populär att beställa i adventstider.

Saluhallens viltbricka

Prova vår nya viltbricka med finstämda smaker från våra svenska skogar. Här har vi satt ihop en exklusiv smakmix med rökt viltkött och spännande tillbehör som förhöjer smaken på det bästa vår svenska skog kan erbjuda. Viltbrickan lanseras under hösten 2021

URVAL FRÅN SORTIMENTET

Kom in till butiken för att se mer

Ost

100 sorters kvalitetsostar, ostkorgar perfekta som present och tematiserade ostbrickor.

Läs mer

Chark & kött

Färsk kött från lokala
gårdar och kontinentala
klassiker i toppklass.

Läs mer

Färdiga rätter

Buffé, småplock, tapasbrickor, viltbrickor och färdiga maträtter. Allt till festen.

Läs mer

Övrigt

Delikatessbutik med bland annat choklad, konfekt, snacks, marinader och drycker.

Läs mer