OST ÄR VÅR PASSION!

Vi hjälper dig kombinera smakerna

Vi tycker att ost passar till alla måltider, alla dagar. Vi kan till och med ta några tärnade ostbitar till eftermiddagskaffet! För att få den maximala smakupplevelsen är det viktigt att ha rätt ostar till rätt dryck och tillbehör. Vi hjälper gärna till med råd och tips för att du ska få bästa smakupplevelsen. Man kan kombinera ost med alla typer av viner, öl, whisky eller andra drycker bara man har rätt mix.

Ostdisk

I vår ostdisk finns alltid cirka 100 sorters kvalitetsostar att välja på från ledande tillverkare i både Europa, Sverige och närområdet. Vi har de flesta typer av ostar såsom vitmögelostar, blåmögelostar, kittostar, färskost, cheddar, hårda dessertostar och påläggostar. Sortimentet varierar också säsongsvis.

Ostbrickor

Hos oss kan du beställa en komplett ostbricka. Vi kan även göra temaostbrickor för t ex rött vin, vitt vin, mousserande vin, öl eller whisky. Kontakta oss för mer information och beställning.

Ostkorgar

En gåva som smakar gott är alltid en uppskattad present. Hos oss kan du beställa presentkorgar med antingen bara ost eller med mix av ost och andra utvalda produkter. Kontakta oss för mer information och beställning.

URVAL FRÅN SORTIMENTET

Kom in till butiken för att se mer

Ost

100 sorters kvalitetsostar, ostkorgar perfekta som present och tematiserade ostbrickor.

Läs mer

Chark & kött

Färsk kött från lokala
gårdar och kontinentala
klassiker i toppklass.

Läs mer

Färdiga rätter

Buffé, småplock, tapasbrickor, viltbrickor och färdiga maträtter. Allt till festen.

Läs mer

Övrigt

Delikatessbutik med bland annat choklad, konfekt, snacks, marinader och drycker.

Läs mer